Tagasi üles

Saledam ja tselluliidist prii keha tõhusa kavitatsiooni ja vaakum lümfidrenaažimassaaži ja tselluliidivastase kreemiga salongis SKITER

Saledam ja tselluliidist prii keha tõhusa kavitatsiooni ja vaakum lümfidrenaažimassaaži ja tselluliidivastase kreemiga salongis SKITER
Saledam ja tselluliidist prii keha tõhusa kavitatsiooni ja vaakum lümfidrenaažimassaaži ja tselluliidivastase kreemiga salongis SKITERSaledam ja tselluliidist prii keha tõhusa kavitatsiooni ja vaakum lümfidrenaažimassaaži ja tselluliidivastase kreemiga salongis SKITERSaledam ja tselluliidist prii keha tõhusa kavitatsiooni ja vaakum lümfidrenaažimassaaži ja tselluliidivastase kreemiga salongis SKITERSaledam ja tselluliidist prii keha tõhusa kavitatsiooni ja vaakum lümfidrenaažimassaaži ja tselluliidivastase kreemiga salongis SKITERSaledam ja tselluliidist prii keha tõhusa kavitatsiooni ja vaakum lümfidrenaažimassaaži ja tselluliidivastase kreemiga salongis SKITERSaledam ja tselluliidist prii keha tõhusa kavitatsiooni ja vaakum lümfidrenaažimassaaži ja tselluliidivastase kreemiga salongis SKITER
Kontrollin...
Aktiveerub:
16.06.2021 kl 00:00
Müüdud:
Ostetud 10/0 pakkumist
Ostetud 10 pakkumist
Hind
50€
Allahindlus
-42%
Võidad
21€
Vaadatud 14072 korda
29€
Osta
-42%

Kas teadsid, et antud pakkumist on võimalik soetada ka E-kinkekaardina?
Tee lihtsalt vastav valik ostu sooritamise leheküljel!

E-kinkekaardil ei esitata osutatava allahindluse ja pakkumise maksumuse kohta teavet.

Kohe pärast tellimuse vormistamist saadetakse e-kinkekaart esitatud e-posti aadressile PDF formaadis.

Voucher sisaldab kavitatsioon-ultraheli liposaktsiooni, mis vähendab märgatavalt kehale kogunenud rasvaladestusi.

Kavitatsiooniline liposaktsioon ehk ultraheli rasvaimu on tänapäeval ainus mittekirurgiline meetod, mis mõjutab nahaalust rasvakudet.

Kavitatsioon on rasvarakkude purustamine madalsagedusliku ultraheli abil. Kosmeetik kannab probleemsetele piirkondadele spetsiaalset geeli ning teostab ultrahelimassaaži, masseerides spetsiaalsete otsikute abil ettevaatlikult igat naharakku – protseduur on meeldiv, tunda on õrn puudutus ja lõõgastav massaaž.

Suurema efekti saavutamiseks ning rasvarakkude laguproduktide vereringe- ja lümfisüsteemi kaudu väljutamisprotsessi kiirendamiseks tehakse protseduure vaakumaparaadiga lümfidrenaaži massaaži.



Tselluliidivastase kreem
- taastab probleemse piirkonna elastsuse, õige ainevahetuse ja vereringe. Silub nahka, toimib põletikuvastaselt, parandab kehakontuure ja naha elastsust ning annab nahale hea värvi.

Kavitatsiooniprotseduur sobib ideaalselt, kui Sulle teevad muret:

- liigne kehakaal – rasvaladestused kõhu, puusade ja tuharate piirkonnas;

- tselluliit;

- operatsioonijärgsete liposaktsioonidefektid;

- rasvkoekasvajad.

Protseduuri efekt säilib küllalt kaua, kuna pärast kavitatsiooni muutub rasva ladestumine töödeldud kehapiirkonda äärmiselt raskeks.

Tähtsaks faktoriks on õige toitumise ja aktiivse eluviisi järgimine: kaasnev füüsiline koormus, tasakaalustatud toit, range joogirežiim.

Tõhus kuur koosneb 6-10 seansist. Vajaduse korral võib kuuri korrata 3-6 kuu pärast. SKITER salongi spetsialistid soovitavad kavitatsiooniprotseduuri neile klientidele, kes on kurnavate füüsiliste harjutuste ja kahjulike dieetide abil liigse kehakaaluga tulutult võidelnud.

Revolutsiooniline kavitatsioonitehnoloogia aitab isegi rasvumise ja tselluliidi raskete vormide korral ning kingib Sinu figuurile teise nooruse ja ilu!


Külasta veebilehte
Koidu 62, Kesklinn, Tallinn

E-R 10:00-20:00
L-P 11:00-19:00
broneering@skiter.ee
+372 5555 4825

Tingimused:

  • Pakkumist saab kasutada kohe peale ostmist ja kuni 31.08.2024
  • Protseduuri aeg kuni 45 minutit (30 min kavitatsioon + 15 min lümfidrenaažimassaaž)
  • NB! 2 tundi enne ja peale protseduuri on soovitav mitte süüa
  • Kui Sa ei saa kokkulepitud ajal salongi külastada, palume Sul kindlasti salongi sellest vähemalt 24 tundi ette teavitada. Vastasel juhul loetakse Sinu voucher kasutatuks
 

Teised sama ettevõtte pakkumised:

KõikDepilatsioon meesteleDepilatsioon naisteleKavitatsioon KursusedMassaažMüostimulatsioonSalenemine
Ole kursis uute pakkumistega!
Liitu

Uued pakkumised:

-25%
Auto käsipesu A&D Detailing pesulas
22.5€
Ostetud: 6/0
-47%
Aparaadipediküür geellakiga
25€
Ostetud: 59/0
-47%
Aparaadipediküür geellakiga
25€
Ostetud: 34/0
Saada sõbrale